Page 8 of 8 FirstFirst ... 45678
Results 211 to 218 of 218

Thread: Emtron KV ecus

  1. #211
    THE CISCO KID ROBAPHENT's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne, Aust
    Posts
    730
    I have a tendency to agree, fake's these days come in Bosch boxes and so on and more then likely people are advising they are genuine on the basis they are told they are genuine. plus add the NZEFI link i posted in regards to incorrect setup/locations would just add fuel to the fire of ones failing.

    but as stated it would also be the difference in street car vs full drag car.

    I could add, everyone i know in person who has purchased a haltech has had nothing but issue's. could be the tuner they all go to the same person but who know's as there is so many different situations that could cause items to fail. lets keep this thread about emtrons and start a new thread if we are going to keep dribbling on about a sensor.
    CISCOKIDS
    The Gentlemen's Club
    Midnight Rocker

  2. #212
    BLING BLING PLAYA's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    adelaide
    Posts
    6,414
    Can someone tell me what this mass flow torque control emtron has for a R35 and what it actually is and why they want like 1400 for it? It has me fucked.
    3D scanning
    3D modelling
    Structural certification
    3 and 5 axis milling

  3. #213
    Problem? sssgtr's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    on a boat motherfucker
    Posts
    4,365
    Quote Originally Posted by PLAYA View Post
    Can someone tell me what this mass flow torque control emtron has for a R35 and what it actually is and why they want like 1400 for it? It has me fucked.
    It's built in to the KV8 or the R35 plugin I thought?

  4. #214
    BLING BLING PLAYA's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    adelaide
    Posts
    6,414
    I have a KV16 they were talking about an upgrade but details seemed really sketchy.
    3D scanning
    3D modelling
    Structural certification
    3 and 5 axis milling

  5. #215
    \_(ツ)_/ burn is weird's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    gold coast
    Posts
    2,009
    if its the application build you are talking about?

    ie this: https://emtron.world/product/nissan-...n-integration/

    then its all of the Canbus and torque modelling configuration to control the OEM R35 gearbox as well as anything else on the R35 canbus (dash/paddles/shifter position/cruise control etc)

    if you're not using the R35 gearbox nor the R35 vehicle you don't need it.

    its all of the required canbus data as well as the pre-conifigured tables in the Emtron for throttle mass flow for torque estimation, control/reduction and shift controls etc. none of it is required to run a VR38 stand alone.
    Last edited by burn is weird; 14-05-19 at 02:02 PM.

    Oo___oO


  6. #216
    BLING BLING PLAYA's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    adelaide
    Posts
    6,414
    Ok this makes sense it was just weird because I said I was running a sequential box but they must of thought I meant the standard transaxle
    3D scanning
    3D modelling
    Structural certification
    3 and 5 axis milling

  7. #217
    Purist, whats that? Jason Broadhurst's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    North Brisbane
    Posts
    6,730
    Glide 2 speed? LOL jk.
    Jason Broadhurst

    Someone once asked me if they could use my mower. I said "sure, so long as it doesn't leave my yard"

  8. #218
    BLING BLING PLAYA's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    adelaide
    Posts
    6,414
    Lol I have a Reid case glide here for when I go to the drags lol
    3D scanning
    3D modelling
    Structural certification
    3 and 5 axis milling

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •